Що купити в секонд-хенді: толстовки для осінньої погоди

Останні дні тепла, вечори вже прохолодні, тому багато хто пішов в пошуках одягу тепліше по різних магазинах і ринкам. У магазинах П’ятак-й Паць з’являються теплі речі. Часто наші покупці задають питання: що найвигідніше купувати в секонд-хендах?

У наших магазинах вигідно купувати будь-яку річ, але з початком осені особливо популярними стають толстовки. Ціна за теплу кофту в секонд-хенді в кілька разів нижче, ніж навіть в інтернет-магазині, при цьому в П’ятачку за низьку ціну ви зможете придбати брендовий річ. Світшоти – невід’ємний атрибут осіннього гардероба, їх можна поєднувати зі спортивними штанами, джинсами, деякими видами штанів і навіть зі спідницями. Зручність головна перевага світшоти.

Ще одним плюсом покупки одягу в секонд-хенді є те, що річ буде в єдиному екземплярі, адже наші магазини – НЕ мас маркет, найчастіше одяг представлена ​​в одному екземплярі.

Щоб знайти хороші речі в секонді дуже важливо ходити до нас регулярно, адже у всіх наших магазинах оновлення товарів відбувається регулярно. Ми намагаємося працювати так, щоб кожен новий клієнт став постійним покупцем!